x
x
x

Online ajánlatkérés

Budapesti iroda kiadó kedvező áron

Zuglóban extrákkal – KKV-k számára tökéletes adottságokkal

Miért a ZÖLD PONT Iroda?

Olcsón, Zuglóban, a XIV. kerületben, nagyon jól megközelíthető, kis- és közepes méretű irodákat ajánlunk, tucatnyi üzletviteli szolgáltatással.

Kis és középvállalkozásoknak tökéletes irodák kiadók

Kiadó irodák, műhelyek, raktárak már kisebb, akár 15 m2-es helyiségtől közepes 50-100 m2-es, vagy több száz négyzetméteres kialakításban! Összesen 3000 m2-es épületünkben kb. 80 szeparált, jól megközelíthető helyiségből válogathat. Kifejezetten ideális az iroda-épület kialakítása kis és közepes vállalkozásoknak! Ugyanis a terület rendkívül jól tagolt, kisebb-közepes helyiségekből áll, így ha több, kisebb helyiséget, irodát szeretne vállalkozásának bérelni, egymás mellett, az is megoldható!

Kiváló ár-érték arány – a környéken a legjobb a kiadó irodák piacán

Irodák kiadók 13 m2-től, és 22 100 Ft + Áfa /hó + rezsitől. Kényelmes helyiségeinket az iroda bérleti díján felül természetesen terhelik a rezsi, és üzemeltetési költségek, amelyek viszont az épület környezetbarát és energiahatékony kialakításának köszönhetően alacsonyak maradnak.

Kérje akciós ajánlatunkat!

Üzleti környezet, a jó üzletmenetért

Kiváló helyen, a Hungexpo mellett, attól mindössze 2 sarokra, a Kerepesi és Fogarasi út kereszteződésénél található iroda házunk. Néhány perc sétával elérhető a zuglói Tesco, OBI, és közel az Örs Vezér tere az Árkád és Sugár bevásárlóközpontok. Valamint csak egy ugrás a Stadionok és a Pillangó utcai metrómegállók, vagy a Hungária Körút.

Megközelíthetőség

Az épület kiválóan megközelíthető gépkocsival, BKV-val, és személyvonattal is. Tucatnyi tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre. Bővebben a megközelíthetőség menüpontban.

Üzleti szolgáltatásokkal segítjük iroda bérlőinket!

Inkubátorház szerűen működünk, hogy segítsük a kis és középvállalkozások életét.

Például az iroda helyiséget használhatja teljes egészében munkára, mert elérhető a külön álló tárgyaló helyiség, így csökkentheti fix havi kiadását. De a gyors információ is segíti cége növekedését, hisz az internetet itt az irodában ingyen Wifi segítségével érheti el.
Tucatnyi további üzletviteli szolgáltatással állunk iroda- és raktár-bérlőink rendelkezésére. Bővebben a szolgáltatások menüpontban.

Irodák, raktárak kiadók – akár egymás mellett is

Épületünk több különböző részből áll. A felső szinteken irodák, a legalsó szinten kis területű raktárak várják a bérlőket. Ha kívánja, az irodák elegáns körülmények között, míg a raktárak praktikusan helyet kaphatnak ugyanazon a címen is. De az irodaház lehetőséget nyújt arra is, hogy a két funkciót közvetlenül egymás mellett helyezze el, az épület kialakításának köszönhetően.

Gondolkodjon hosszú távon!

Miért költözne, miért verné költségekbe magát, ha igényei megváltoznak? Ha vállalkozásának később több, vagy kevesebb irodára, területre van szüksége, az épület adottságai lehetővé teszik a rugalmas változtatás lehetőségét. Bérelhet újabb, akár kisebb plusz helyiségeket is, vagy meglevő bérleményét kisebbre cserélheti!

Az iroda környezetbarát!

A ZÖLD PONT Irodának nem csak a színe zöld, fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ezért az iroda fűtés korszerű pellet kazánnal történik (környezetre gyakorolt hatása közel 0%) és nagy hangsúlyt fektetünk a szelektív hulladék gyűjtésre is. Úgy gondoljuk új iroda-bérlőinknek is fontos ez. Így van ezzel ön is?

Székhelyszolgáltatás irodabérlés egy helyen!

A ZÖLD PONT Iroda nem egy “szürke” irodaház, itt otthon érezheti magát és cégét is, kellemes környezet mellett ez lehet a cége székhelye is, ingyen.

Kommunikáció!

Az információ gyors elérése is segíti cége növekedését, hisz az internet ingyen Wifi segítségével fogható. De épületünkben használhatja fénymásolónkat, scannerünket, faxunkat is.

Használja a ZÖLD PONT Iroda szolgáltatásait a cége bevételének növekedése érdekében!

Mondja el nekünk igényeit és igyekszünk kielégíteni.

Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot vagy hívjon a +36 30 9339539-es számon és tekintse meg a kiadó irodákat!

Kérje akciós ajánlatunkat!

© 2014 ZÖLD PONT Iroda -
készítette az mrc webdesign